Asieldier van de Week

Poes Evy werd helemaal alleen gevonden en is een van de vele vondelingen die jaarlijks in De Dierenstee worden opgevangen. Voor het merendeel van deze vondelingen meldt zich geen eigenaar meer en dat geldt helaas ook voor Evy. Of ze ook echt een baas heeft gehad, blijft gissen. Evy is zeker niet wild, maar vindt het contact met mensen soms nog een beetje spannend. Ze is vooral verlegen, maar gelukkig is Evy inmiddels goed aan te halen en vindt ze het heel leuk om met je te spelen. Geef Evy wat tijd en ze zal uitgroeien tot een enorm leuk huisgenootje!

De leeftijd van Evy is geschat op acht maanden, binnenkort zal ze worden gesteriliseerd. Voor dit lieve poesje wordt een rustig, maar ook heel gezellig thuis gezocht. Voor Evy is het heel belangrijk dat ze gezelschap krijgt van minimaal één andere kat en dat moet bij voorkeur een kater zijn. De aanwezigheid van een sociale soortgenoot kan Evy namelijk helpen iets dapperder te worden in het bijzijn van mensen en ze kan er fijn mee spelen. Daarnaast is de verwachting dat Evy op den duur naar buiten zal willen, dus een huis met een tuin zal ze enorm waarderen.

Vanwege haar gevoelige darmen krijgt Evy op dit moment speciale brokjes te eten. Het kan zijn dat ze over een tijdje over kan stappen op ‘normaal’ voer, maar dat weten de medewerkers van De Dierenstee nog niet helemaal zeker. Wie vindt het dieetvoer van Evy niet bezwaarlijk en heeft een speelmaatje voor haar?

Dierenopvangcentrum De Dierenstee 
Groene Kruisweg 14a
3281 KB Numansdorp
Tel. 0186 – 655 150
Email: info@dierenstee.nl
Website: www.dierenstee.nl

Openingstijden (alleen op afspraak):

Maandag t/m vrijdag:     13.00 uur tot 16.00 uur

Zaterdag:                           11.00 uur tot 15.30 uur.